Plaatbewerking Luchtkanalen

Van den Brink Barneveld: plaatbewerking - ponsen

Ponsen bij van den Brink Barneveld

Ponswerk doen we bij van den Brink Barneveld met een CNC-ponsnibbelmachine. Deze machine ponst de gaten op een snelle en efficiënte manier. CNC betekent dat de machine computergestuurd is. Met computergestuurd ponsen worden de vormen met een hogere precisie in het plaatmateriaal aangebracht dan bij conventioneel ponsen. 

Daarnaast is het met deze machine mogelijk om allerlei verschillende vormen, contouren en doordrukkingen in het plaatmateriaal aan te brengen.  

Meestal is lasersnijden sneller dan ponsen, maar ponsen biedt in een aantal gevallen voordelen ten opzichte van laserwerk. Het is bijvoorbeeld een perfecte oplossing als u in serieproductie gaten in plaatwerk wilt laten maken. De ponsmachine produceert bovendien tegen een gunstiger tarief dan onze lasermachine.

CNC Rainer Ponsnibbel

CNC Rainer Ponsnibbel

Onze Rainer-machine heeft een automatische gereedschapswissel en is snel en efficiënt. De machine leent zich bij uitstek voor het maken van geperforeerde oppervlaktes en voor het aanbrengen van andere vervormingen met een repeterend karakter. Ook kunnen we talloze vervormingen voor u op maat maken. Denk hierbij aan verzinken van gaten, aanbrengen van doordrukkingen of het ponsen van louvres. Met onze machine maken wij op een snelle manier diverse patronen in plaatwerk van staal, roestvast staal of aluminium.

Plaatwerk laten ponsen? Neem contact op!

Plaatwerk laten ponsen? Of heeft u een hier een vraag over? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord