Plaatbewerking Luchtkanalen

Mobile middle menu

Van den Brink Barneveld: certificeringen

 

Certificeringen

Kwaliteit leveren is essentieel voor elk bedrijf. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met gekwalificeerd personeel en moderne machines.
Ook aan de inkoopkant waarborgen we kwaliteit, door onze materialen en toeleveranciers zorgvuldig te selecteren.

Certificering is een waardevolle manier om kwaliteit te waarborgen en inzichtelijk te maken. Daarnaast is een goede opleiding belangrijk.
Van den Brink Barneveld neemt dan ook graag deel aan een aantal certificerings- en scholingstrajecten. Op deze pagina geven we hiervan een overzicht.

 


LUKA

LUKA - Nederlandse vereniging van Luchtkanalenfabrikanten

Om de kwaliteit van onze luchtkanalen te waarborgen zijn wij al jaren lid van de branchevereniging luchtkanalen (Luka). Luka staat borg voor de kwaliteit van het complete luchtkanalensysteem. Regelmatig controleert Luka haar leden op de gestelde normen, onder andere door controles te laten uitvoeren. Daarvoor werkt Luka samen met de onafhankelijke kwaliteitsfunctionarissen van TÜV Rheinland. Alleen als hun luchtkanalensysteem aan alle eisen voldoet, ontvangen Luka-leden een kwaliteitssysteemcertificaat. Daarnaast houdt Luka zich bezig met het stimuleren van technische innovaties in de luchtkanalen branche.

VCA

VCA

Onze buitendienst is VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.  Het doel van VCA is om medewerkers veiliger te laten werken, en zo het risico op ongelukken te minimaliseren. Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan de gestelde eisen voor veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Van den Brink Barneveld is een erkend leerbedrijf. We bieden studenten graag de gelegenheid om relevante werkervaring op te doen tijdens hun opleiding. Daardoor betreden zij de arbeidsmarkt met waardevolle praktijkervaring. 

Onze praktijkopleiders staan klaar om nieuwe generaties het vak van metaalbewerking te leren. Onze ervaren medewerkers vinden het bovendien erg leuk om studenten te begeleiden en kennis met hen te delen, en ze zo op weg te helpen met de eerste stappen in hun carrière.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord