Plaatbewerking Luchtkanalen

Mobile middle menu

Van den Brink Barneveld Plaatbewerking

Maatwerk in Plaatwerk

Van lokaal en regionaal naar landelijk, steeds meer bedrijven kiezen voor ons maatwerk in plaatwerk. Of het nu gaat om een enkel product of een hele serie? Van den Brink Barneveld kan elke grote of kleine plaatwerk uitdaging aan.

Metaalbewerking vraagt om een gedegen materiaalkennis en deskundigheid in productietechniek. Wij werken met een goed op elkaar ingespeeld team van plaatwerk specialisten. Dit team bestaat uit werkvoorbereiders, calculatiemedewerkers, technisch tekenaars, plaatwerkers, lassers en kanters. We werken met moderne machines zoals een  lasersnijmachine en meerdere kantbanken, waarmee we plaatwerk op maat snijden en buigen. Onze plaatwerkers hebben tientallen jaren ervaring met diverse plaatbewerkingstechnieken. Doordat we daarnaast altijd een ruime basisvoorraad van verschillende soorten en maten plaatstaal hebben, en werken met een flexibel planningssysteem, kunnen wij u nagenoeg altijd snel van dienst zijn.

Plaatbewerking - Zetten van materiaal

Geavanceerde producten voor uiteenlopende branches

Onze halffabricaten en eindproducten hebben hun weg inmiddels naar een groot aantal bedrijven in diverse sectoren gevonden. De voedingsmiddelenindustrie, de agrarische sector, de machinebouw, en de bouwsector zijn enkele voorbeelden van de zeer uiteenlopende branches waaraan wij plaatwerk oplossingen leveren. Voorbeelden van producten die wij leveren zijn dan ook zeer divers. We produceren en monteren bijvoorbeeld filterkasten, machine beplating of plaatwerk voor spuit- en straalcabines.

Wij werken met een breed scala aan materialen waaronder rvs, aluminium en sendzimir. Onze mogelijkheden voor metaalbewerking zijn geavanceerd en uitgebreid.  Heeft u een specifieke vraag of wens met betrekking tot plaatwerk? Laat het ons weten of klik voor meer informatie op één van de onderstaande links.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord