Plaatbewerking Luchtkanalen

Van den Brink Barneveld: plaatbewerking - kanten

Kanten bij van den Brink Barneveld

Kanten of zetten is het in de gewenste vorm brengen van plaatstaal. Van den Brink Barneveld heeft ervaren kanters in dienst, die met passie en oog voor detail te werk gaan. Op basis van uw specificaties zorgen zij altijd voor het gewenste eindproduct.

Van den Brink Barneveld beschikt over vijf kantbanken voor het kanten van diverse soorten materiaal. Twee van onze machines zijn uitgerust met een buighulp, waardoor we makkelijker grote producten kanten.

Kanten biedt veel verschillende mogelijkheden. Onze brede vakkennis en jarenlange ervaring in metaalbewerking stelt ons in staat de meest complexe kant uitdagingen aan te gaan.
 

Kanten bij van den Brink Barneveld

Van enkele centimeters tot meer dan vier meter

Kleine, specialistische onderdelen? Producten en projecten met grote afmetingen? Voor beide kunt u bij ons terecht, en alles daar tussenin. Met ons machinepark zijn we tot veel in staat! Enkele voorbeelden:

  • Met onze speciale kantbank voor de productie van kleine onderdelen leveren wij precisiewerk. Door de hogere snelheid bij kleine producten is deze machine erg kostenefficiënt.
  • Drie van onze kantbanken kunnen plaatwerk aan met een maximale lengte van 4000 millimeter, met een perskracht tot 170 ton.
  • Onze kantbanken kunnen door middel van platdrukken uw product voorzien van een hemming. Dit zorgt voor een veilig onderdeel, omdat met het platdrukken een afgeronde rand wordt gecreëerd. Zo zitten er geen scherpe randen meer aan het onderdeel. Daarnaast kan een hemming onder andere ook gebruikt worden om het plaatwerk te verstevigen.
  • Kanten doen wij met een constante en hoge nauwkeurigheid. Zo krijgen uw producten altijd een nette afwerking waardoor nauwelijks nabewerking nodig is!

Daarbij beschikken we over een breed assortiment aan kantgereedschappen. Deze zijn afgestemd op de eigenschappen van het materiaal. Denk hierbij aan materiaaldikte en gewenste actieradius. Zo hoeven wij geen enkele uitdaging uit de weg te gaan om tot het door u gewenste resultaat te komen.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord