Plaatbewerking Luchtkanalen

Van den Brink Barneveld Luchtkanalen

Luchtkanalen

Het WTC in Rotterdam, het Mediapark in Hilversum, de Suikerunie in Groningen, de Ziggo Dome in Amsterdam of bij Microsoft in Middenmeer. Het zijn zomaar een aantal locaties waar u de luchtkanalen van Van den Brink Barneveld zult aantreffen. 

Bijna elke Nederlander is wel eens in een gebouw geweest waarvoor Van den Brink Barneveld de luchtkanalen heeft verzorgd. Wat maakt onze luchtkanalen zo gewild? Wij kunnen door een goede werkvoorbereiding en een breed machinepark die luchtkanalen leveren, waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn. Wij zijn tevens Luka gecertificeerd en voldoen qua luchtkanalen aan de bijbehorende kwaliteitseisen. Daarnaast hebben onze luchtkanalen een zeer hoge luchtdichtheid. Dit komt niet alleen de duurzaamheid van uw installatie ten goede, maar u bespaart hierdoor tevens op de onderhoudskosten. Kortom, onze luchtkanalen zijn degelijk, betrouwbaar en duurzaam. 

Luchtkanaal voor elk gebouw

Goede luchtbehandeling essentieel in elk gebouw

Luchtkanalen zijn belangrijk voor elk gebouw, of deze nu is ingericht om te wonen, werken of ontspannen. Optimale luchtkwaliteit is essentieel voor het welzijn van bewoners of medewerkers. En elk gebouw is ook weer anders, voor een monumentaal pand gelden bijvoorbeeld andere eisen dan voor een datacentrum. Door onze jarenlange ervaring in de fabricage en toepassing van luchtkanalen kunnen wij u, ongeacht de complexiteit van het gebouw, goed van dienst zijn.   

We produceren niet alleen luchtkanalen maar bieden u graag maatwerk door te ondersteunen en ontzorgen bij alles wat er komt kijken bij het in gebruik nemen van deze luchtkanalen. Daarvoor komen we graag vooraf op locatie kijken en inmeten, in het verlengde hiervan ontzorgen wij u ook graag bij de levering en montage van de luchtkanalen. Dit kan zowel voor nieuwbouw als renovatie van luchtkanalen.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord