Plaatbewerking Luchtkanalen

Van den Brink Barneveld luchtkanalen - voordelen

Hoge luchtdichtheid

We maken onze luchtkanalen van Sendzimir verzinkte staalplaat (1 – 1,25 mm) en indien vereist in RVS, aluminium of cortenstaal. Naast de gangbare verbindingen voegen wij nog een eigen ontwikkelde verbinding toe: hierdoor wordt de luchtdichtheid hoger. Hoge luchtdichtheid bespaart energieverbruik.

Lagere faalkosten

Onze medewerkers komen zelf naar uw bouwplaats om het meetwerk te doen. Daardoor weten we vooraf precies welke uitdagingen er voor ons liggen. Dat scheelt veel tijd, rompslomp en aanpassingen tijdens de montage van de luchtkanalen.

Specialistische kennis

Onze monteurs hebben specialistische kennis en jarenlange ervaring. We worden dan ook regelmatig gevraagd voor complexe en uitdagende projecten op toplocaties.

Eigen monteurs

Monteren van luchtkanalen moet uiterst zorgvuldig gebeuren, en daarom kiest van den Brink ervoor om zoveel mogelijk te werken met vast personeel. Onze eigen monteurs hebben veel ervaring én specialistische kennis van luchtkanalen. U heeft bovendien altijd één vast aanspreekpunt op de bouwplaats.

Aanvullend assortiment

Heeft u ook behoefte aan levering van brandkleppen, regelkleppen en gespoten roosters: wij ontzorgen u graag en kunnen dan ook tal van aanvullende onderdelen voor uw luchtkanalen meeleveren en monteren.

Meetbare kwaliteit

Van den Brink Barneveld werkt volgens de normen van de Nederlandse vereniging voor luchtkanalenfabrikanten (Luka) en is VCA-gecertificeerd. Daarnaast controleert TÜV Rheinland Nederland B.V. regelmatig ons productieproces én de kwaliteit van onze luchtkanaalsystemen op de bouwplaats.

Inmeten op locatie

Door steeds modernere ontwerp- en tekensoftware worden tekeningen steeds beter uitgewerkt. Onze ervaring is echter dat tekeningen lang niet altijd corresponderen met de werkelijkheid. Daarom controleert een van onze werkvoorbereiders op locatie het kanalenontwerp.

Complexe systemen
Controle op locatie
Luchtkanalen

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord