Plaatbewerking Luchtkanalen

Van den Brink Barneveld over ons

Klantgericht vanaf dag één

Klantgerichtheid en innovatie kunnen gezien worden als onze kernwaarden. Zodoende geld voor ons al meer dan zes decennia dat het leveren van maatwerk producten begint voor ons met goed luisteren naar onze klanten. En in het verlengde hiervan dragen wij vervolgens praktische oplossingen aan om uiteindelijk te komen tot het product dat u op het gebied van luchtkanalen of metaal voor ogen heeft. En u als klant krijgt zodoende niet alleen het gewenste product, maar u wordt ook ontzorgt op alle deelgebieden van uw opdracht: van de voorbereiding en planning tot en met de productie en oplevering.

Rick Nollet (links) en Wouter van den Brink (rechts)

Los van het feit dat wij u als opdrachtgever goed van dienst willen zijn, hechten wij veel waarde aan het hebben van een enthousiast team. Of zoals wij het wel eens stellen. Onze medewerkers hebben van hun hobby hun werk gemaakt. En dit is belangrijk! Want door dit enthousiasme kunnen wij u als klant ook daadwerkelijk goed en gericht helpen. 

Groter, maar nog steeds een familiebedrijf

Iets waar je goed in bent en voldoende aandacht aan besteed, gaat uiteindelijk groeien. En zo is het ook bij ons. Het aantal (vaste) opdrachtgevers die wij met oog op de metaalbewerking van dienst zijn stijgt nog jaarlijks en daarnaast zijn wij op het gebied van de luchtkanalen en plaatbewerking inmiddels een landelijk bekende speler. En daar zijn we uiteraard trots op!

Om aan de groei op een goede wijze invulling te geven is ons hechte team door de jaren heen  gegroeid tot een club van inmiddels meer dan vijftig vakmensen. Mensen die enerzijds genieten van hun werk, maar die anderzijds ook de gemoedelijke sfeer zeer waarderen. Wij blijven persoonlijk, nuchter. Dus ook al zijn wij gegroeid - wij zijn nog steeds een echt ‘familiebedrijf’.

Wilt u eens komen sfeer proeven bij ons in Barneveld? Of wilt u zelf wel eens ervaren hoe fijn het samenwerken is met een echt ‘familiebedrijf’? Wij horen graag van u.

Van den Brink Barnevel op locatie

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord