Plaatbewerking Luchtkanalen

Van den Brink Barneveld: plaatbewerking - lasersnijden

Lasersnijden van plaatwerk met vakkennis en gevoel voor techniek 

Van den Brink Barneveld heeft de vakkennis en machines in huis voor het vakkundig lasersnijden van onder andere staal, aluminium en RVS. 

Lasersnijden is een techniek waarmee je plaatwerk op maat snijdt met een laserstraal. Met lasersnijden geef je snel en nauwkeurig een plaatdeel de gewenste contouren.


De voordelen van lasersnijden bij van den Brink Barneveld B.V. op een rij:

  • Hoge verwerkingssnelheid
  • Vrijwel braamloos eindproduct
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Nauwelijks nabewerking nodig
  • Scherpe tarieven (door hoge mate van automatisering)
  • Complexe contouren mogelijk
Lasersnijden - TruLaser 3040

Trumpf 3040 fiberlaser

Voor het lasersnijden heeft van den Brink Barneveld  een Trumpf TruLaser 3040 fiber laser machine in huis. Deze machine onderscheidt zich door een hoge mate van flexibiliteit en efficiëntie. 

De TruLaser is geschikt voor het snijden van verschillende plaatdiktes, afhankelijk van de metaalsoort van minimaal 0,50 mm tot maximaal 20 mm bij blankstaal en 12 mm bij RVS. De kracht van onze machine zit hem in zijn grote bereik van 4000 mm x 2000 mm, waardoor wij ook uw grotere producten kunnen verwerken. 


Staal, aluminium, RVS of een andere plaatsoort lasersnijden?

Op zoek naar een deskundige partner op het gebied van het lasersnijden? Met onze vakkennis, ervaring en moderne machines zijn wij u graag van dienst. 

Heeft u een aanvraag voor het snijden van staal, aluminium, RVS of een andere plaatsoort? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze werkvoorbereiders denken graag met u mee.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord